Are
You
Nudge

Een kleine aanpassing, groot verschil. Met Nudging kunt uw bedrijf of organisatie enorm besparen op de kosten. Met een duwtje in de juiste richting snijdt het mes aan twee kanten. 

Voor ieder probleem een creatieve
oplossing met nudging

Ruimtelijke ordening

Hangjongeren zijn in veel gemeenten een groot probleem. U heeft van alles geprobeerd, maar de jeugd blijft op plekken hangen waar u ze liever niet wilt. Neem dan contact met ons op.

Bedrijven

Nudging kan ook ingezet worden om uw bedrijf een duwtje in de rug te geven. Meer omzet, meer tevreden klanten, een betere werksfeer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Welzijn & gezondheid

Gezond eten en veel bewegen, we weten allemaal dat dit goed voor ons is. Gebruik nudge voor meer resultaat, we weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn en zeker als professional zult u dit herkennen. Motiveer uw cliënten met slimme keuzes.

Publieke ruimte

Prullenbakken worden niet gebruikt, overal ligt afval van fastfoodketens. Anno 2020 zouden we toch beter moeten weten? Met nudging werkt u aan een schonere aarde. 

het proces

Door de juiste keuzes te maken komt uw doel dichterbij. Soms maakt een kleine verandering een groot verschil.

het probleem

kiezen

Nudging

resultaat!

Door een creatieve oplossing – structurele verandering. Door ervaring weten wij dat talent benut moet worden, creatievelingen zijn de oplossing voor vastgeroeste automatisme. Voelt u zich aangesproken – Are You Nudge 

 

Wij geven
antwoord

op uw vragen.

Door Out of the Box denken vinden wij altijd een verrassende oplossing. Makkelijk denken is moeilijk, hulp vragen niet. Neem contact met ons op voor een afspraak en ontvang Gratis tips in uw mailbox.